One team, different stories

Wij zijn jong en dynamisch, creatief en zitten vol met adrenaline. Wij richten ons op vernieuwing en slaan geen uitdaging over. Benieuwd naar ons verhaal? Be our guest!

the story of salih

Graag stel ik mijzelf voor als Salih Basoglu. Ik ben 36 jaar jong en geboren en getogen in Rotterdam.

Mijn liefde voor het vak is ontstaan toen ik werkzaam was als webdesigner. Geschikte foto’s vinden voor op de websites was moeilijk, dus ik wilde het gemakkelijker voor mijzelf maken. Het idee? Zelf zorgen voor authentieke foto’s. Samen met mijn broer besloten wij om een spiegelreflexcamera aan te schaffen: een Canon 350D met de kitlens. Je raadt het al… over- en onderbelichte foto’s. Ik had tijd nodig om mijn camera te leren kennen. “Hallo Canon, wat kan jij allemaal?”

Vervolgens heb ik mij ingeschreven bij de fotovakschool in Rotterdam, omdat ik nóg meer wilde leren en ontdekken. Binnen anderhalf jaar heb ik mijn opleiding met plezier en succes afgerond.

Ondertussen wist mijn sociale omgeving dat ik bezig was met fotografie. De opdrachten begonnen langzaam binnen te stromen. Hierdoor werd mijn interesse en affiniteit voor het vak alleen maar groter.

Shoot, I fell in love

In deze periode heb ik via het fotograferen ook mijn grote liefde Seyma Altinkaya ontmoet. Het was bijzonder dat wij veel gemeenschappelijke interesses hadden, maar ik wilde iets anders met Seyma delen: mijn achternaam. Binnen een korte tijd hebben wij elkaar het jawoord gegeven en zijn wij nu ouders van een prachtige dochter, genaamd Mina. 

Seyma was in het verleden een hobbyist fotograaf. Ze miste technische informatie die ik heb aangevuld door middel van ‘tips and trics’. Binnen een korte tijd transformeerde ze van een amateur naar een echte professional en staat ze nu bekend om haar unieke fotografiestijl. Haar eerste camera kreeg ze van mij als verjaardagscadeau, een Canon 550D. Inmiddels is ook haar apparatuur verbeterd en beschikt zij nu over een Canon 5D Mark IV.

look and you will find

Ik heb jaren met plezier en natuurlijk met liefde gewerkt met Seyma. Zij nam de foto’s en ik specialiseerde mij in bewegend beeld. Tijdens de zwangerschap besloot zij om minder opdrachten aan te nemen. Hierdoor moest ik mijn team uitbreiden en ging ik op zoek naar geschikte kandidaten.

Met trots kan ik zeggen dat ik ze heb gevonden. Twee getalenteerde jongens versterken momenteel mijn team als fotograaf (Emre Ayiran) en videograaf (Tarik Candir).

Wij zijn een jong en een dynamisch team, die draait op creativiteit en uitdagingen. Keer op keer bewijzen wij dat wij oog hebben voor detail en worden wij ook hierop gecomplimenteerd. Ons team staat voor authenticiteit en vernieuwing. Flexibiliteit en discipline. Elke opdracht zien wij als een manier om onze talenten te optimaliseren. Deze voeren wij met energie en liefde uit.

get to know our new assets

Emre Ayiran

`Focus on making yourself better, not on thinking that you are better´ is waar Emre Ayiran om draait. Bij elke shoot wil ik mijzelf overtreffen en streef ik naar vooruitgang. In een korte tijd heb ik een fotografiestijl ontwikkeld waarin ik mijzelf herken: levendig met een warm contrast. Ik houd van spontaniteit in mijn foto’s, gecombineerd met een oprechte lach. Mijn portfolio is dus een weerspiegeling van mijn identiteit. Middels fotografie probeer ik dit karakter te delen met het publiek.

TARIK CANDIR

Sinds kort ben ik een onderdeel van dit getalenteerde team, maar ik maak al langer deel uit van de filmwereld. Mijn verhaal begon als assistent cameraman. Ondertussen functioneer ik zelfstandig en ga ik bedreven te werk.